Witamy na Naszym forum!
I najważniejsze
Ile godzin dziennie będzie poświęcane na rozbudowę mapy, czy plany osobiste administratorów będą kolidować z zajęciami wobec serwera i jak wygląda kwestia z finansami.
Użytkownik
no to Maćku sam miałem pisać o admina ale jakoś zapomniałem xd
pytanie
czy bedzie mozna zakladac organizacje przestepcze jak i prywatne np jakies sklepy albo normlanie Gang czy dacie normalnie odrazu Grove itp
* Mapa jest stara jednak przerabiam ją ciągle, więc będzie się różnić w niektórych kwestiach. Szczegóły poznacie później
* Na pewno będą czasem kolidacje spraw osobistych, ale znajdziemy na wszystko czas ... o to raczej się nie martwmy. Ile będę poświęcał czasu nad mapą ? Ciężko powiedzieć ... nie chcę nikogo rozczarować.
* Gang jest tylko jeden na start. To co będziecie chcieli stworzyć będzie do dyskusji niedługo na forum
Skoro jesteśmy przy dylemacie 4fun czy fullRP... co z systemem aut? Czy będzie styl GFów czyli auta na chodnikach? Czy będzie jakieś pomiędzy czyli będą auta wszędzie ale trzeba je będzie kraść RP? Albo pełen system aut?
Użytkownik
Kiedy będzie dostępne forum dla graczy ? ^^
Poldek, nie dobijaj mnie xD
Czy będą osobne frakcje FBI, PD, SWAT, czy zostanie to jakośwciśnięte w 1, 2 frakcje??
Czy beda jakies urozmaicenia dla cywili, nowe miejsca pracy, nowe mozliwosci zarobku itd. bo mowiac szczerze na GF'ie nie oplaca sie byc cywilem.
Aha, to bardzo ważny punkt, Maciek, czy akcja bedzie sie toczyc na wsi? Nie musisz podawac miasta, powedz tylko, ze nie na wsi!
Czy parking przed DMV/Komi/innymi często uzywanymi instytucjami będzie zrobiony w taki sposób, aby nie było tam, za przeproszeniem, bum cyk cyk??
P.S. Kto mnie zcenzurował?? :P
Ostatnio edytowany przez Hower (19-01-2009 17:59:11)
1. Czy będzie zakaz skakania po frakcjach (bo postać jest nie rzeczywista czyli ma być fullRP) czy takiego zakazu nie będzie, ale to dalej ma byc w granicach zdrowego rozsądku (gra 4fun, czyli szukam frakcji która mi pasuje i w której nie będę się nudził)
2. Czy będą GFowe biznesy z produktami, zbrojownia i bank będą w rekach prywatnych?
(I mój stary pomysł, czy produkty będą biznesem czy w dokach zwykłą ikonką "i")